Доступність посилання

ТОП новини

Столичні новини


Столичні новини

Київ, 10 квітня 2001 - Сьогодні близько 5 тисяч осіб взяли участь у акції “За Україну без Кучми і олігархів”, яку організували Форум національного порятунку і громадські комітети “За правду” і “За Україну без Кучми”. Після маніфестації біля парламенту учасники акції пройшли центральними вулицями Києва до Софійського майдану. “Хочемо, хочемо правди!”- скандували пікетувальники. У колоні йшли студенти та представники політичних партій, зокрема, “Батьківщини”, Соціалістичнеої партії, Українського Народного руху, партії “Реформи і порядок”.

Фракція Комуністичної партії України вже зібрала 147 підписів під вимогою внести до порядку денного Верховної Ради питання про відповідальність уряду Віктора Ющенка, яке тягне за собою його відставку. Про це повідомив журналістам член фракції КПУ Георгій Крючков. За його даними, інші парламентські фракції, серед іншого, об”єднані соціал-демократи, Демократичний союз, Трудова Україна також збирають аналогічні підписи. Георгій Крючков прогнозує, що буде зібрано понад 226 підписів.

Заступник голови Верховної Ради України Степан Гавриш переконаний, що відставки Кабінету міністрів після його звіту в парламенті не відбудеться. Про це він заявив депутатам Європейського парламенту, які перебувають з візитом в Україні. Віце-спікер зазначив, що уряд продемонстрував свою здатність до серйозних економічних дій. За його словами, Кабінет міністрів, очолюваний Віктором Ющенком, зміг стати фактором певної української стабільності і досяг серйозних результатів у своїй діяльності.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG