Доступність посилання

ТОП новини

.


Проект постанови про включення до порядку денного сьомої сесії Верховної Ради України питання про відповідальність Кабінету міністрів зареєстрований у секретаріаті парламенту

Проект документа внесено лідером фракції Компартії Петром Симоненком, повідомляється на сайті Верховної Ради (www.rada.gov.ua).Під проектом постанови стоять підписи 222 депутатів, за необхідних 150. До фракції КПУ входить 112 депутатів.

Крім того, як раніше повідомлялося, збір підписів за внесення до порядку денного роботи сесії Верховної Ради питання про відповідальність Кабінету міністрів України ведуть спільно фракції СДПУ(О), "Демократичний Союз", "Яблуко" і, частково, група "Трудова Україна".

Якщо парламент 226 голосами внесе до порядку денного питання про відповідальність Кабінету міністрів, його слід буде розглянути по суті не раніше, ніж через 5 і не пізніше, ніж через 10 днів після його внесення. У разі, якщо парламент за підсумками розгляду питання про відповідальність уряду ухвалить резолюцію про висловлення недовіри уряду, то це спричинить його відставку.
XS
SM
MD
LG