Доступність посилання

ТОП новини

Депутатська фракцiя «Яблуко» закликає прем’єр-мiнiстра Вiктора Ющенка добровiльно пiти у вiдставку в умовах, коли Верховна Рада України «фактично вже висловила недовiру» урядові


Депутатська фракцiя «Яблуко» закликає прем’єр-мiнiстра Вiктора Ющенка добровiльно пiти у вiдставку в умовах, коли Верховна Рада України «фактично вже висловила недовiру» урядові, оскільки на 12 квітня 238 депутатiв пiдписалися за внесення до порядку денного відповідного питання

Як наголошено у заяві фракції «iмiтування урядом В.Ющенка процесу реформ замiсть їх проведення, химернi показники економiчного зростання остаточно пiдiрвали довiру до Кабмiну як членiв парламенту, так i простих громадян».

Члени «Яблука» «звертаються до В.Ющенка: Українi потрiбен уряд, який виконує свої зобов’язання на 100%, а не на 60%. Українi потрiбен уряд, який пiдтримує вiтчизняну економiку, а не кидає її напризволяще. Українi потрiбен не уряд полiтично заангажованих осiб, а уряд професiоналiв».

Як повідомлялося, на 12 квітня в апаратi Верховної Ради України зареєстровано 238 пiдписiв пiд вимогою внести до порядку денного парламенту питання вiдповiдальностi уряду, що може призвести до його вiдставки.

Як відомо, в разi внесення цього питання до порядку денного для висловлення недовіри уряду необхідно лише 226 голосiв депутатів.
XS
SM
MD
LG