Доступність посилання

ТОП новини

Прем'єр-міністр України Віктор Ющенко провів у п'ятницю у Києві консультації з кількома народними депутатами – членами Аграрної партії України, а також з лідером групи "Солідарність" Петром Порошенко


Прем'єр-міністр України Віктор Ющенко провів у п'ятницю у Києві консультації з кількома народними депутатами – членами Аграрної партії України, а також з лідером групи "Солідарність" Петром Порошенком

Про це в п'ятницю в прес-службі Кабінету міністрів. Під час зустрічі було обговорено широке коло питань співробітництва між Кабінетом міністрів і парламентом.

У прес-службі також не виключили, що в п'ятницю і в суботу відбудуться ще кілька таких зустрічей прем'єра з депутатами інших фракцій.

Як повідомлялося, 17 квітня у Верховній Раді буде заслухано інформацію уряду. Водночас, в парламенті триває збір підписів за внесення до порядку денного питання про відповідальність Кабінету міністрів – вже зібрано 239 підписів. На даний момент, згідно з попередньою інформацією, не поставили свої підписи представники фракцій НДП, Партії зелених, УНР, НРУ, "Реформи-Конгрес", Соцпартії, "Батьківщина", а також групи "Солідарність".

СДПУ(О) і НДП вважають діяльність уряду в 2000 році незадовільною
XS
SM
MD
LG