Доступність посилання

ТОП новини

Фракція партії «Яблуко» вимагає негайної відставки голови Державної податкової адміністрації Миколи Азарова


Фракція партії «Яблуко» вимагає негайної відставки голови Державної податкової адміністрації Миколи Азарова

Що, на думку партії, приватизував усю країну, а тепер збирається приватизувати і симпатії українців, очоливши партію. Фракція вимагає добровільної відставки голови ДПАУ.

«Яблуко» вважає, що низка високопосадових чиновників, у тому числі й Азаров, стали головною причиною політичної кризи в Україні. «Ні майор Мельниченко, ні справа Гонгадзе, ні вуличні «розборки» влади й опозиції не завдали такої катастрофічної шкоди репутації України, як це зробили впливові чиновники, які практично приватизували всю країну», говориться в заяві. Але їм цього мало – «вони збираються приватизувати також політичні симпатії українців», вважає «Яблуко».

Партію обурило те, що голова ДПА очолив партію Регіони України, і побоюється, що цим шляхом можуть піти інші можновладці, що їм ніхто не зможе відмовити – міністр внутрішніх справ, надзвичайних ситуація, і т.д. У зв'язку з цим «Яблуко» заявляє - «партійна діяльність для чиновника з таким рівнем влади і впливу – це злочин!».

Хоча закону, який забороняє чиновникам брати участь у політичній боротьбі, в Україні не існує, партія заявляє, що це суперечить моральним нормам суспільства.
XS
SM
MD
LG