Доступність посилання

ТОП новини

Президент України Леонід Кучма ухвалив рішення направити на сесію Парламентської Асамблеї Ради Європи, яка відбудеться 23-27 квітня, міністра закордонних справ Анатолія Зленка


Президент України Леонід Кучма ухвалив рішення направити на сесію Парламентської Асамблеї Ради Європи, яка відбудеться 23-27 квітня, міністра закордонних справ Анатолія Зленка, щоб він виступив з доповіддю про ситуацію в країні

Про це в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" повідомив депутат Іван Попеску (група "Солідарність") після закінченні зустрічі президента і української делегації в ПАРЄ.

Нині, сказав депутат, час виступу міністра буде узгоджуватися зі Страсбургом, оскільки Бюро ПАРЄ вже затвердило порядок денний роботи Асамблеї. При цьому він передбачив, що А.Зленко виступить у першій половині того дня, коли буде заслуханий звіт України.

Крім цього, повідомив І.Попеску під час зустрічі президент і депутати домовилися про проведення подібних зустрічей і надалі для того, щоб Україна могла виступати з узгодженою позицією всіх гілок влади.
XS
SM
MD
LG