Доступність посилання

ТОП новини

Про про зірку бельгійського телебачення народного депутата Олександра Волкова


Про про зірку бельгійського телебачення народного депутата Олександра Волкова

Брюссель, 19 квітня 2001 - Тепер народний депутат України Олександер Волков відома фігура не лише для бельгійських газетярів, нині він стє зіркою телевізійних екранів Бельгії. Нещодавно телеканал «Канвас» транслюючи фільм про політичне стагновище в Україні чимало уваги присвятив персоні пана Волкова.

Бельгійський тележурналіст каналу «Канвас» освітлюючи політичну кризу в Україні основну увагу звернув на те, який серйозний вплив на Президента України роблять олігархічні клани Пінчука, Медведчука-Суркіса, і зокрема Олександра Волкова.

Сам Волков відповідаючи на запитання бельгійського тележурналіста заявив, що в Україні ніяких олігархів немає, олігархів вигадала українська преса. І себе самого Волков олігархом не вважає.

А щодо персональних рахунків та майна в Бельгії , - парирує з телеекрана Волков,- так це поширення через пресу неправдивої інформації бельгійськими правоохоронцями. І це, за словами пана Волкова, дуже некоректно збоку правоохоронців.

Вся ця епопея з грошима,та майном в бельгії ,- переконаний нардеп України,- ніщо інше, як виконання чийогось політичного замовлення.

І ось в цей момент волкова на телекрані змінює його колега по парламенту Юрій Кармазін, який каже, що існує достатньо звинувачень, щоб приютити Олександра Волкова у в’язниці: « ...Це дуже серйозні звинувачення і по тим звинуваченням і по бельгійським законам і по українським законам має бути кримінальна відповідальність з позбавленням волі на тривалий термін... Це і відмивання грошей, і володіння закордонними рахунками за кордоном без дозволу Нацбанку України будучи державним посадовцем, це підкупи і дача хабарів під час президентської виборчої кампанії та чимало чого іншого...».

На завершення Юрій Кармазін повідомив бельгійським телеглядачам досить цікаву деталь. а саме - нещодавно народний депутат України Юрій Кармазін відвідав Бельгію. Під час цього візиту він зустрічався з бельгійськими правоохоронцями та бельгійськими парламентарями, які пообіцяли Юрію Кармазіну, що найближчим часом справа Волкова буде порушена в бельгійському парламенті.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG