Доступність посилання

ТОП новини

Рада Форуму національного порятунку сьогодні на засіданні ухвалила рішення внести на розгляд Верховної Ради проект звернення парламенту до президента Леоніда Кучми


Рада Форуму національного порятунку сьогодні на засіданні ухвалила рішення внести на розгляд Верховної Ради проект звернення парламенту до президента Леоніда Кучми з проханням скласти свої повноваження в зв'язку із загрозою виключення України з Ради Європи

Рада Форуму національного порятунку сьогодні на засіданні ухвалила рішення внести на розгляд Верховної Ради проект звернення парламенту до президента Леоніда Кучми з проханням скласти свої повноваження в зв'язку із загрозою виключення України з Ради Європи.

Про це в четвер повідомив в інтерв'ю журналістам співкоординатор акції "Україна без Кучми" Юрій Луценко.

За його словами, відповідний проект постанови має намір внести на голосування лідер Соцпартії Олександр Мороз.

Крім цього, рада Форуму ухвалила рішення доручити штабам акції "Україна без Кучми" і громадянського комітету "За правду!" розробити план акції на 26 квітня. Як очікується, цього дня в парламенті України може відбутися голосування щодо резолюції про недовіру Кабінету міністрів.

Як повідомлялося, 5 квітня моніторинговий комітету ПАРЄ ухвалив рішення рекомендувати припинити членство України в Раді Європи, зокрема в зв'язку із зловживанням владою, утисками свободи слова та опозиції.

Сесія ПАРЄ, яка відбудеться 23 -27 квітня, має розглянути це питання.
XS
SM
MD
LG