Доступність посилання

ТОП новини

Озброєні терористи , які захопили минулої ночі готель «Суіссотель» у Стамбулі здалися поліції та звільнили усіх заручників


Озброєні терористи , які захопили минулої ночі готель «Суіссотель» у Стамбулі здалися поліції та звільнили усіх заручників

Озброєні терористи , які захопили минулої ночі готель «Суіссотель» у Стамбулі здалися поліції та звільнили усіх заручників після переговорів з міністорм внутрішніх справ Туреччини Саддетіном Тантаном.

Про це повідомили турецькі і західні інформаційні аґенства із Стамбула. За їхніми повідомленнями, 13-тьох терористів заарештовано. Точна кількість заручників, яких вони тримали поки що невідома. За попередніми даними, їх було близько ста. Ніхто не потерпів. Людей евакуйлвано із готелю.

Групою терористів командував Мухамед Токчан – громадянвин Туреччини, чеченець за походженням. У 1996 році він організував напад на російський теплохід у Трабзоні, а у минулому році його було зиільнено із турецюкої в’язниці за амністією.

За деякими повідомленнями, серед терористів – шестеро, два чеченці та один житель Абхазії. громадян ТуреччиниОфіційного підтвнроджегння цієї інформації покищо немає.

Нападники заявляли що протестують проти воєнних дій Росії у Чечні.
XS
SM
MD
LG