Доступність посилання

ТОП новини

Уряд Нiмеччини занепокоєний ситуацiєю, що склалася в Українi, заявив голова Комітету з питань демократії, прав людини та гуманітарних питань Парламентської асамблеї ОБСЄ Герт ВАЙСКIРХЕН


Уряд Нiмеччини занепокоєний ситуацiєю, що склалася в Українi, заявив сьогоднi в iнтерв’ю журналiстам голова Комітету з питань демократії, прав людини та гуманітарних питань Парламентської асамблеї Органiзацiї з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) Герт ВАЙСКIРХЕН

Уряд Нiмеччини занепокоєний ситуацiєю, що склалася в Українi, заявив сьогоднi в iнтерв’ю журналiстам голова Комітету з питань демократії, прав людини та гуманітарних питань Парламентської асамблеї Органiзацiї з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) Герт ВАЙСКIРХЕН.

Як передає наш кореспондент, за словами, німецького посадовця, про це свiдчить вчорашня телефонна розмова канцлера Федеративної Республіки Німеччини Герхарда ШРЕДЕРА з Президентом України Леонідом КУЧМОЮ, яка була iнiцiйована канцлером Німеччини.

За словами Г.ВАЙСКIРХЕНА, тема розмови йому не вiдома, але останнi публiкацiї в нiмецькiй пресi можуть свiдчити про те, що Президент України пiдтримає уряд Віктора ЮЩЕНКА.

Як заявив Г.ВАЙСКIРХЕН, важко прогнозувати, як вiдiб’ється вiдставка уряду В.ЮЩЕНКА на вiдносинах України з європейським спiвтовариством. Але Україна все одно має показати свою конструктивну позицiю в бажаннi продовжувати курс економiчних реформ та iнтеграцiю в Європу.

Г.ВАЙСКІРХЕН сьогодні прибув до Києва за дорученням Парламентської асамблеї ОБСЄ. Мета візиту - вивчення ситуації навколо українського уряду.
XS
SM
MD
LG