Доступність посилання

ТОП новини

Буковина: політична криза в Україні вже негативно позначилася на досягнутих домовленостях щодо інвестування українських підприємств


Буковина: політична криза в Україні вже негативно позначилася на досягнутих домовленостях щодо інвестування українських підприємств

Чернівці, 25 квітня 2001 - Делегація Асоціації органів місцевого самоврядування Чернівецької області повернулася з відрядження до Польщі. Метою поїздки було ознайомлення з досвідом інтеграції польського суспільства до європейських структур та проведеними реформами у Польщі. Усе почуте і побачене, за словами голови асоціації Бориса Руснака, було цікавим і корисним. В інтерв’ю для Радіо “Свобода” Борис Руснак зазначив:

“Ми десять років говоримо про реформи, а поляки їх здійснюють. Є полюси і мінуси, щось вдалося, щось ні, але вони їх здійснюють.”

Говорячи про економічну ситуацію в регіоні, можна зазначити, що політична криза в Україні вже негативно позначилася на досягнутих домовленостях щодо інвестування українських підприємств. Про це засвідчила розширена нарада керівництва Чернівецької обласної адміністрації з представниками канадсько-багамської компанії, яка мала інвестувати 450 мільйонів доларів на добудову Дністровської гідроакумулюючої станції.

Як повідомила газета “Доба”, представники компанії поінформували українську сторону, що Світовий банк відмовився надати обіцяні 300 мільйонів через нинішню політичну ситуацію Україні і несприятливий економічний клімат.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG