Доступність посилання

ТОП новини

Економічні новини


Економічні новини

Київ, 25 квітня 2001 - Прем'єр-міністр України Віктор Ющенко не бачить трагедії в ситуації, що склалася навколо уряду в парламенті. "Я переконаний, що Україна свій вибір зробила, І політична ситуація, що є сьогодні в країні, приведе до того, що вона стане більш сильною", - сказав прем'єр.

Про це він заявив в Афінах після переговорів із грецьким прем'єром Константіносом Сімітісом. На думку Ющенка, ця ситуація продемонструє, як через демократичні методи можливе врегулювання найскладніших політичних конфліктів, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Прем'єр переконаний, що більшість політичних сил, представлених сьогодні в українському парламенті, розділяють позицію, відповідно до якої "з нинішньої політичної кризи можна вийти без застосування сили, керуючись виключно демократичними методами, шляхом політичного діалогу".

“Партія "Трудова Україна" буде пропонувати на посаду прем'єр-міністра Сергія Тигипка”, - заявив член фракції, депутат Дмитро Табачник. За його словами, фракція однозначно висловилася щодо долі уряду, і "якщо уряд не йде на діалог з парламентською більшістю, то він повинен іти у відставку".

Табачник відзначив, що доля уряду була тільки в його руках. “ Не варто шукати чорну кішку в темній кімнаті, особливо коли її там немає". На думку Табачника, відсутність уряду в парламенті свідчить про слабість його політичних позицій і небажання вести політичну дискусію. Дмитро Табачник назвав легковажним те, що у Верховну Раду "через попередньо запланований візит у Грецію" не з'явився керівник уряду Віктор Ющенко чи його представник.

Біля села Спас Старосамбірського району Львівської області на російському продуктопроводі АК “Транснафтопродукт” під час проведення планових профілактично-ремонтних робіт через розгерметизацію стався витік дизпалива. Частина дизпалива через джерело потрапила в Дністер. Зроблено збір дизпалива з поверхні води в річці і зачищення забрудненої поверхні землі. Зараз беруться аналізи води на вміст дизпалива у воді, взятій із різних місць річки.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG