Доступність посилання

ТОП новини

Результати американської експертизи “таращанського тіла”: Леся Гонгадзе тепер, практично, не має сумнівів, що це її син


Результати американської експертизи “таращанського тіла”: Леся Гонгадзе тепер, практично, не має сумнівів, що це її син

Київ, 27 квітня 2001 - Вчора американські судмедексперти, які приїхали в Україну для проведення повторної експертизи таращанського тіла, у присутності Лесі Гонгадзе розпочали своє дослідження.

Сьогодні зранку зателефонувала вкрай схвильована Леся Гонгадзе і заявила, що, всупереч попередженням, хотіла б повідомити наступне: вона мала рентгенівські знімки руки та стопи Георгія (які досі зберігалися лише у неї), на яких були зафіксовані давні переломи. На її прохання американські експерти дослідили саме ці місця на таращанському тілі. Місця переломів збіглися і Леся Гонгадзе тепер, практично, не має сумнівів, що це її син.

Для продовження експертизи пані Гонгадзе додала зразки волосся Георгія, які вона зберігала ще від часу хрестин сина у дитинстві.

За інформацією агенства УНІАН, висновки про те, чи належить «таращанське тіло» Георгію Гонгадзе, можна буде робити лише після завершення усього комплексу експертиз.

За словами адвоката А.Федура, він «не робив і не робитиме ніяких заяв з цього приводу до завершення експертиз». А.Федур нагадав, що він, мати Гонгадзе - Леся Гонгадзе й адвокат дружини журналіста Мирослави Гонгадзе Валентина Міненко дали підписку про нерозголошення деталей процедури комплексних експертиз «таращанського тіла».

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG