Доступність посилання

ТОП новини

Міністр закордонних справ ФРН Йошка Фішер попередив українські власті, що у разі припинення реформ, розпочатих урядом Ющенка, Україна не зможе стати повноправним членом європейського співтовариства


Міністр закордонних справ ФРН Йошка Фішер попередив українські власті, що у разі припинення реформ, розпочатих урядом Ющенка, Україна не зможе стати повноправним членом європейського співтовариства і не матиме підтримки з боку міжнародних фінансових інститутів

Міністр закордонних справ ФРН Йошка Фішер попередив українські власті, що у разі припинення реформ, розпочатих урядом Ющенка, Україна не зможе стати повноправним членом європейського співтовариства і не матиме підтримки з боку міжнародних фінансових інститутів.

Як повідомляє РосБізнесКонсалтінг, Й. Фішер зазначив, що “розпочаті урядом Ющенка демократичні та економічні реформи дали перші помітні результати і не повинні бути припинені ні за яких обставин”.

Він додав, що продовження реформ є головною умовою для встановлення більш тісної співпраці України із європейськими організаціями.
XS
SM
MD
LG