Доступність посилання

ТОП новини

Призначення Чорномирдіна на посаду посла Росії в Україні коментують для Радіо “Свобода” народні депутати Леонід Кравчук та Георгій Крючков


Призначення Чорномирдіна на посаду посла Росії в Україні коментують для Радіо “Свобода” народні депутати Леонід Кравчук та Георгій Крючков

Київ, 11 травня 2001 -

Призначення Віктора Чорномирдіна на посаду посла Росії в Україні коментує для Радіо “Свобода” народний депутат Леонід Кравчук:

“ Я думаю, що, по-перше, це досить досвідчена людина. Друге: він добре знає Україну. Третє: він є в добрих стосунках був і залишається з президентом України. Вони працювали тривалий час і залишаються добрими приятелями. Тому я думаю, це треба розцінювати, як певний поворот у стосунках між Україною і Росією. Я сподіваюся, що це поворот на краще, бо є всі підстави так думати.”

Дану подію коментує член фракції Комуністів України Георгій Крючков:

“Я вважаю, що це є свідченням величезного значення, яке Росія надає стосункам з Україною, оскільки таке призначення узгоджене з президентом України і, мабуть, дістане підтримку з боку Думи. Це сприятиме поглибленню відносин між нашими дружніми країнами, народами. Це сприятиме вирішенню тих завдань, які стоять перед нами. Призначення Чорномирдіна не вплине на зміну зовнішньо-політичного курсу України. Ви розумієте, зовнішньо-політичний курс України визначається її геополітичним положенням, яке зобов’язує, змушує, диктує Україні мати добрі стосунки із Заходом, із Сходом, з усіма. Нам немає потреби робити різкі кроки у стосунках з Європою, Росією, США.”

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG