Доступність посилання

ТОП новини

Презентація книги “Парламент 2002: Час Вибору”


Презентація книги “Парламент 2002: Час Вибору”

Київ, 15 травня 2001 - Сьогодні у Києві відбулась презентація книги журналіста, експерта “Центру політичних технологій” Володимира Олійника “Парламент 2002: Час Вибору”. Ця робота чи не вперше дозволяє читачам ближче познайомитися з лідерами політичних партій та їх оточенням, які в інтерв’ю, здійснених автором проекту, максимально відверто розповідають про себе та свої політичні і життєві завдання.

Як підкреслив Володимир Олійник, серед завдань книги було не просто ознайомити з політичними партіями-учасниками майбутніх парламентських перегонів, а також порівняти самі партії та їхніх лідерів.

Книга є дуже важливою для сьогоднішньої ситуації в Україні, коли прості громадяни заплутались у вирі політиків і їхніх амбіцій. У роботі ви знайдете “Абетки партійних справ” , цікаві фотографії, а також астрополітичний прогноз Олега Покальчука щодо перспектив певних партій.

Робота також містить оцінки експертів-політологів: головного редактора журналу “Політична думка” Олександра Дергачова, завкафедрою Інституту соціології НАН України Сергія Макєєва та директора Інституту політики Миколи Томенка.

На запитання, чи були незаангажованими експерти під час роботи над книгою, Володимир Олійник зазначив: “У книзі йдеться про такі полярні за своїми позиціями партії, що просто неможливо було бути заангажованими”.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG