Доступність посилання

ТОП новини

Народний депутат України Григорій Омельченко зібрав дані про приховування великих валютних коштів високопосадовцями з оточення президента


Народний депутат України Григорій Омельченко зібрав дані про приховування великих валютних коштів високопосадовцями з оточення президента

Київ, 22 травня 2001 - Сьогодні на прес-конференції у Києві народний депутат України Григорій Омельченко підтримав законопроект Віктора Медведчука під назвою “Про державний контроль за декларуванням доходів осіб, уповноважених на виконання функцій держави, та їхніми витратами”. Документ пропонує встановити юридичну відповідальність за порушення законодавства “Про декларування доходів осіб, уповноважених на виконання функцій держави” з метою посилити боротьбу з приховуванням доходів від оподаткування. Вадою документа є те, що відсутнє питання давності доходів і витрат високопосадовців, що стало питанням для дискусій у сесійній залі.

Народний депутат України Григорій Омельченко повідомив сьогодні у Верховній Раді про підсумки своєї поїздки за кордон, під час якої він зібрав дані про приховування великих валютних коштів високопосадовцями з оточення президента.

Усі прізвища цих осіб , які приховують валютну виручку на закордонних рахунках, Григорій Омельченко назвав голові парламенту Іванові Плющу. Серед цих прізвищ – прізвище одного з кандидатів на посаду прем’єр-міністра, тому Григорій Омельченко попросив Івана Плюща передати список президентові, аби він не вносив згадану особу на посаду глави уряду.

Прізвища злочинців Омельченко повідомить орієнтовно за десять днів, коли наступне його відрядження за кордон підтвердить результати перевірки.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG