Доступність посилання

ТОП новини

Тарас Чорновіл: «Кінаха виставляють зараз як людину, на якій відбудеться визначення, хто “слухняний” в парламенті, хто – ні»


Тарас Чорновіл: «Кінаха виставляють зараз як людину, на якій відбудеться визначення, хто “слухняний” в парламенті, хто – ні»

Київ, 23 травня 2001 –

Тарас Чорновіл народний депутат , член фракції “Реформи-Конгрес” :

“З одного боку, президент більше хотів би робити ставку на Кінаха, а не на Тигипка: за Кінахом стоїть дуже мало політичних сил, які можуть “потіснити” і врешті-решт усунути самого президента. Але президент вже теж не надто багато вирішує в цій державі. Створена ним олігархічна система починає його з”їдати. Нинішня прем”єріада –це теж один з яскравих прикладів цього. Кінах, я переконаний, шансів “пройти” має дуже мало. Навіть, якщо олігархи домовляться між собою, щоб його підтримати, треба буде ще “кинути” надзвичайно великі ресурси, щоб за прем”єра проголосувала та третя сила, яка тримає “золоту акцію”. А це можуть бути або праві сили, або комуністи. Між правими партіями є домовленість , що ми не можемо підтримати прем”єра, який буде не просто гіршим, а незрівняно гіршим від Віктора Ющенка.

Я думаю Кінаха виставляють зараз як людину, на якій відбудеться проба сил, визначення хто “слухняний” в парламенті, хто –ні. А вже після того президент буде висувати ту кандидатуру, на яку зроблена ставка всіх “чорних” сил Українського суспільства – Тигипка.”

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG