Доступність посилання

ТОП новини

Голова Печерського районного суду Києва Микола Замковенко збирається звернутися до Верховного суду України і Генеральної прокуратури


Голова Печерського районного суду Києва Микола Замковенко збирається звернутися до Верховного суду України і Генеральної прокуратури

Голова Печерського районного суду Києва Микола Замковенко, стосовно якого столична міська прокуратура порушила кримінальну справу, збирається звернутися до Верховного суду України і Генеральної прокуратури для "порушення кримінальної справи стосовно посадових осіб, які порушили Конституцію України".

Про це М.Замковенко заявив сьогодні у Києві на екстрено скликаній прес-конференції.

Його адвокат Анатолій Федур назвав дії співробітників міської прокуратури "правовим вандалізмом" і "грубим порушенням чинного законодавства України". "Ми готуємо низку документів, і будемо оскаржувати дії посадових осіб прокуратури і ставити питання про їх відповідальність", - заявив адвокат.

Суддя підтвердив, що у вівторок увечері працівники столичної прокуратури провели в робочому кабінеті М.Замковенка і в кабінеті його секретаря обшук, під час якого вилучено два системних блоки комп'ютера і два принтери.

Він також підтвердив, що був проведений обшук на квартирі голови Печерського райсуду. Причому, як стверджує М.Замковенко, цей обшук був проведений уночі.
XS
SM
MD
LG