Доступність посилання

ТОП новини

Після засідання президії Ради суддів України у середу у голови Печерського районного суду м. Києва Миколи ЗАМКОВЕНКА стався серцевий напад


Після засідання президії Ради суддів України у середу у голови Печерського районного суду м. Києва Миколи ЗАМКОВЕНКА стався серцевий напад

Як повідомив адвокат Андрій ФЕДУР, його підзахисному стало погано у приміщенні Верховного суду України близько 17.00. Лікарі швидкої констатували серцевий напад і підвищення тиску. М.ЗАМКОВЕНКА відвезли у лікарню Феофанія.

А.ФЕДУР заявив, що серцевий напад не пов’язаний з результатами засідання президії Ради суддів, а є наслідком стресу, який пережив М.ЗАМКОВЕНКО «дивлячись на беззаконня».

Як повідомлялося, Президія Ради суддів України вирішила доручити Київському міському суду та Київському міському управлінню юстиції невідкладно провести повторну комплексну перевірку діяльності Печерського районного суду м. Києва і за наслідками перевірки вжити відповідних заходів. Таке рішення було ухвалено на засіданні президії 30 травня, де було заслухано інформацію про обшук у приміщенні Печерського районного суду м. Києва, проведений працівниками міської прокуратури, та виїмку судових справ, і про порушення проти голови суду Миколи ЗАМКОВЕНКА кримінальної справи.

На засіданні члени президії зауважували, що випадки недбалого ставлення суддів та працівників суду до виконання своїх посадових обов’язків не тільки перешкоджають судочинству, а й стають на заваді зміцненню переконання громадян у можливості надійного судового захисту своїх прав і свобод.
XS
SM
MD
LG