Доступність посилання

ТОП новини

Американська поп-зірка Мадонна у вівторок увечері виступила в Берліні з першим концертом в Німеччині за останні 11 років


Американська поп-зірка Мадонна у вівторок увечері виступила в Берліні з першим концертом в Німеччині за останні 11 років

Усього в столиці ФРН заплановано чотири концерти, які відбудуться в рамках турне Мадонни по Європі та Сполучених Штатах. Учора увечері відбувся перший із них – 90-хвилинне шоу.

Схоже, що журналістам, які висвітлюють турне Мадонни, титул поп-зірки видається не досить ємким. Тому в повідомленнях про берлінські концерти співачку найчастіше називають "королевою" популярної музики, "поп-ідолом" або "поп-іконою".

Мама-Мадонна прилетіла до німецької столиці у вихідні приватним літаком разом з чоловіком, Гаєм Річі, двома дітьми, нянею та загоном охоронців. Мабуть, саме вони й допомогли їй вдало уникнути телекамер, фоторепортерів, надокучливих журналістів та фанів.

Останні, в надії побачити свого кумира, ось уже кілька діб чергують біля готелю "Vier Jahreszeiten", де зупинилася Мадонна. 43 тисячі квитків на берлінські концерти зірки вартістю від 100 до 250 марок було розкуплено за кілька хвилин після їх надходження до каси.

Зараз на "чорному ринку" ціни на жадані квитки підскочили вже до 1000 марок - або до 50 марок за пісню.

Протягом концерту Мадонна виконує два десятки пісень, переодягаючись то в шотландську спідницю, то в костюм японської гейші або перетворюється на таку собі cowgirl, одягнувши ковбойського капелюха - обов’язковий аксесуар справжнього фаната Мадонни в цьому сезоні.
XS
SM
MD
LG