Доступність посилання

ТОП новини

Що таке Українська партія?


Що таке Українська партія?

Одеса, 21 червня 2001 - В Одесі про себе заявила обласна організація Української партії. Кілька днів тому, як стало відомо, у Києві затверджено свідоцтво про її офіційну реєстрацію.

Голова Одеської обласної організації Віктор Мастеренко переконаний, що на чолі Української партії має стати лідер загальнонаціонального масштабу, а серед її першочергових завдань є підготовка до наступних виборів та розбудова партійних структур.

Віктор Мастеренко продовжує:

“Українська партія має донести свої ідеї до якнайбільшої кількості виборців не лише на південних теренах України. Назва Українська партія ( як колись казав один із членів нашої організації з Татарбунари Ілля Паюл) вже кличе людину до дії.

Вже тепер в Одесі ми маємо сім районних організацій. В сільських районах маємо осередки у Татарбунарах, Білгород-Дністровську, Біляївці.

Ми маємо людей, які зацікавлені у існуванні цієї партії. І звичайно, можете зрозуміти, якщо ми три роки не здалися, добиваючись від влади офіційної реєстрації, ми будемо і далі принциповими. Ми будемо працювати таким чином: все, що корисно для держави, є нашою турботою.

Нині українцю потрібна вільна, демократична, заможна Україна, яку поважають у цілому світі. Все, що добре для України, є прийнятним для нас”.

Голова Одеської обласної організації Української партії Віктор Мастеренко повідомив, що вже найближчим часом відбудеться засідання Центральної Ради, де буде обговорено питання участі партії у майбутніх виборчих перегонах.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG