Доступність посилання

ТОП новини

Для проведення додаткової експертизи (на проведенні якої наполягає мати Георгія Гонгадзе) вже 29 червня до України можуть прибути французькі експерти


Для проведення додаткової експертизи (на проведенні якої наполягає мати Георгія Гонгадзе) вже 29 червня до України можуть прибути французькі експерти

Київ, 21 червня 2001 - Сьогодні у Києві Робер Менар - президент міжнародної організації “Репортери без кордонів” - повідомив, що буде проведено додаткову експертизу тіла у справі вбитого українського журналіста Георгія Гонгадзе.

Для проведення додаткової експертизи, на проведенні якої наполягає мати Георгія Гонгадзе, вже 29 червня до України можуть прибути французькі експерти. З боку організації “Репортери без кордонів” також було запропоновано утворити спеціальну міжнародну комісію задля об’єктивного розслідування справи Гонгадзе. “ Я часто зустрічаюся з випадками вбивств журналістів у різних країнах, але я ще ніколи не зуcтрічав такої заплутаної і непрозорої справи”, - сказав Робер Менар.

Адвокат матері вбитого журналіста Лесі Гонгадзе Андрій Федур заявив сьогодні , що він має підтвердження того, що Генеральна прокуратура України вже звернулася з проханням до Ради Європи про надання допомоги у проведенні додаткової експертизи тіла у справі Гонгадзе.

Андрій Федур наголосив:

“Я вчора отримав підтвердження, що такий документ дійсно надійшов до Ради Європи. Це мене радує, бо питання проведення ще однієї експертизи - це питання, яке ставила мама Гонгадзе. Вона має на це право”.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG