Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні західні агентства поширили відеозапис з табору терористів Усами бен Ладена


Сьогодні західні агентства поширили відеозапис з табору терористів Усами бен Ладена

На плівці - кадри тренувань терористів чергуються з хронікою терактів: вибухів посольств США в Африці і вибуху американського есмінця Cole, вичнених терористами з організації бен Ладена "Аль Каеда".

Підготовка бойовиків "Аль-Каэда", судячи з відеозапису, нічим не відрізняється від тренування звичайних спецназівців: зі стрілянинами, фізичними вправами, захопленнями будинків, вибухами. Єдина відмінність - у тирі як мішені використовуються відеозаписи, на яких відбитий президент США.

Поки не відомо, чи справді ця зйомка була замовлена і профінансована саудівським мільйонером, однак, судячи з тому, що бен Ладен не ховається від відеокамери, ці кадри були зроблені з його особистої згоди.

Зараз Усама бен Ладен, за інформацією низки спецслужб, готує замах на американського президента під час зустрічі "великої вісімки" у Генуї в липні.

Як заявив керівник Федеральної служби охорони Росії Євген Муров, співробітники ФСО вже працюють у Генуї зі своїми колегами з інших країн і розглядають загрози терактів найсерйознішим чином.

Організатори зустрічі не виключають, що переговори можуть бути перенесені в інше, безпечніше місце. Наприклад, на круїзний лайнер або військову базу.
XS
SM
MD
LG