Доступність посилання

ТОП новини

Міністр закордонних справ України Анатолій Зленко констатував, що в Києві підготовчу роботу до візиту понтифіка практично завершено


Міністр закордонних справ України Анатолій Зленко констатував, що в Києві підготовчу роботу до візиту понтифіка практично завершено

Міністр закордонних справ України, голова Оргкомітету з підготовки і проведення візиту в Україну Папи Римського Іоанна Павла II Анатолій Зленко констатував, що в Києві підготовчу роботу до візиту понтифіка практично завершено.

Під час телемосту за участю голови Львівської обласної держадміністрації Михайла Гладія міністр повідомив, що вчора додатково оглянув місця, які відвідуватиме Папа Римський. Зокрема, відзначив він, на аеродромі "Чайка" "практично все готово, завершується встановлення інформаційних покажчиків". За його словами, в Києві очікується близько 300 тис. прочан.

М.Гладій у свою чергу повідомив, що "серйозних проблем" з підготовкою до візиту Папи Римського немає. "Найбільше переживаємо, щоб була гарна погода, оскільки навколо церкви Різдва Пресвятої Богородиці на Сихові є частина насипного грунту і в разі дощу можуть бути незручності", сказав він.

Водночас він повідомив, що Папа Римський висловив бажання відвідати деякі додаткові об"єкти, не передбачені програмою візиту, зокрема вірменську церкву. "Але ми впораємося і з цим", запевнив М.Гладій.
XS
SM
MD
LG