Доступність посилання

ТОП новини

Прем’єр-міністр України Анатолій Кінах пообіцяв всіляко сприяти роботі слідчої комісії стосовно банку «Україна»


Прем’єр-міністр України Анатолій Кінах пообіцяв всіляко сприяти роботі слідчої комісії стосовно банку «Україна»

Прем’єр-міністр України Анатолій Кінах пообіцяв всіляко сприяти роботі слідчої комісії стосовно банку «Україна», і що всі посадові особи у разі їх причетності до причин, які призвели банк до кризового становища, «відповідатимуть перед законом і суспільством». Про це глава уряду сказав сьогодні перед голосуванням у Верховній Раді щодо законопроекту стосовно регулювання ситуації довкола банку "Україна".

За словами А.Кінаха, уряд створюватиме всі необхідні організаційні, технічні, інформаційні умови для роботи слідчої комісії. Прем’єр зазначив, що уряд готовий «детально» працювати з усіма парламентськими фракціями і разом вирішувати «цю складну для суспільства проблему, якою є ситуація довкола банку «Україна».

Виступаючи за ухвалення урядового законопроекту, прем’єр наголосив, що в цьому законопроекті є пункт, згідно з яким Національний банк України має представити всю інформацію щодо найбільших боржників із кредитів перед банком «Україна», у тому числі й ту інформацію, яка відноситься «до банківської таємниці».

Сьогодні Верховна Рада не змогла ухвалити жодного законопроекту стосовно регулювання ситуації довкола банку "Україна".
XS
SM
MD
LG