Доступність посилання

ТОП новини

«The New York Times» публікує статті про повій у Македонії, яких привозять із країн Східної Європи і, зокрема, України


«The New York Times» публікує статті про повій у Македонії, яких привозять із країн Східної Європи і, зокрема, України

Цих жінок купують власники барів, які продають їх далі, як тільки відвідувачам приїдаються їхні послуги. Їхнім перевезенням займаються добре організовані групи торговців "живим товаром", які діють у прикордонних районах і володіють розгалуженою мережею "пересильних баз" по всій території Балкан і Західної Європи.

За даними Міжнародної організації з міграції,, 70% з 300 недавно висланих додому жінок були походженням із Молдови. Інші – з Румунії, Болгарії, України і Бєларусі.

80% опитуваних в офісі міграційної служби говорили, що вони прийняли пропозицію роботи за кордоном, а 90% заявили, що вони не підозрювали, що робота такого роду передбачає надання інтимних послуг. Більшість жінок стверджували, що їх змусили до проституції: утримували під охороною, відбирали документи і не виплачували заробітну плату.

У недавній доповіді уряду США сусідні з Македонією країни – Греція, Боснія, Югославія, Албанія, Румунія, Болгарія і Ліван, - були названі країнами, де ситуація з торгівлею жінками просто катастрофічна.
XS
SM
MD
LG