Доступність посилання

ТОП новини

Київ може ввійти в новітню історію "як столиця євроазійських брудних політичних технологій", заявив в інтерв’ю агенству УНІАН директор Інституту політики Микола Томенко


Київ може ввійти в новітню історію ''як столиця євроазійських брудних політичних технологій'', заявив в інтерв’ю агенству УНІАН директор Інституту політики Микола Томенко

За його словами, вже практично завершився конкурс, "неофіційно оголошений київськими олігархами серед євроазійських політтехнОлогів". З усього євроазійського простору, за словами Томенка, відберуть найдосвідченіших фахівців з чорних PR-технологій для участі у виборчій кампанії в Україні.

За інформацією Томенка, уже практично закінчилась підготовка плану дискредитації екс-прем'єр-міністра Віктора Ющенка як політика й лідера блоку "Наша Україна". Згідно з даними політолога, також готуються дискредитаційні плани стосовно інших відомих політиків.

За словами Томенка, план дискредитації Ющенка може бути цілком оприлюднений у низці ЗМІ. Тоді кожен виборець, як вважає політолог, зможе ознайомитися, що було заплановано проти Віктора Ющенка київськими олігархами, а також стане зрозумілим, як олігархи планують вести політичну передвиборчу кампанію, щоб послабити своїх опонентів.
XS
SM
MD
LG