Доступність посилання

ТОП новини

У Києві перебуває делегація офіційних представників Ради Європи


У Києві перебуває делегація офіційних представників Ради Європи

Делегація має сприяти українським органам влади в виконанні зобов’язань, узятих Україною під час вступу до РЄ і поки що не виконаних нею. Візит триватиме до 29 серпня.

Як повідомили в б’юро інформації та документації РЄ, в перебігу візиту делегація проведе консультації з українськими фахівціями задля розробки нової програми практичних заходів, які будуть спрямовані на допомогу Україні в виконанні нею зобов’язань перед РЄ. Ця програма, в межах якої окремо розроблено заходи щодо засобів інформації, громадянського суспільства і політичних партій, уже була попередньо обговорена з міністром закордонних справ Анатолієм Зленком під час неофіційної зустрічі міністрів закордонних справ держав – членів РЄ з Генеральним секретарем РЄ Вальтером Швіммерром у Страсбурзі 10 травня.

Делегація перебуває в Україні відповідно до рішення Комітету міністрів РЄ у відповідь на пропозицію Генерального секретаря РЄ В. Швіммера. Члени делегації мають підготувати відповідну інформацію для Комітету міністрів РЄ. Очолює делегацію генеральний директор департаменту стратегічного планування РЄ Жан-Луї Лоран.
XS
SM
MD
LG