Доступність посилання

ТОП новини

Як свідчить опитування, лідер блоку "Наша Україна", колишній прем'єр-міністр Віктор Ющенко продовжує залишатися найпопулярнішим серед українських політиків


Як свідчить опитування, лідер блоку "Наша Україна", колишній прем'єр-міністр Віктор Ющенко продовжує залишатися найпопулярнішим серед українських політиків

Про це свідчать дані соціологічного опитування, проведеного фірмою "Соціс" і Фондом "Демократичні ініціативи" у вересні.

Екс-прем'єру повністю довіряють 32% опитаних і повністю не довіряють 27%. Він є єдиним політиком, у якого позитивний баланс довіри (+5).

Після В.Ющенка найвищий рейтинг зберігається у лідера Комуністичної партії України Петра Симоненка, якому повністю довіряють 19% опитаних, повністю не довіряють 27%.

Прем'єру і лідеру Української партії промисловців і підприємців Анатолієві Кінаху повністю довіряють 13%, не довіряють – 34%; лідеру Прогресивної соціалістичної партії Наталі Вітренко відповідно - 9% і 27%, лідеру Соціал-демократичної партії України (Об'єднаної) Віктору Медведчуку – 8% і 23.

Однакова кількість опитаних (по 7%) повністю довіряють лідерам партій "Батьківщина" Юлії Тимошенко; Народного Руху України Геннадію Удовенку, "Реформи і Порядок" Віктору Пинзенику і Соціалістичної партії України Олександру Морозу, разом з тим повністю їм не довіряють відповідно 18%, 21%, 22% і 28%.

По 6% повністю довіряє лідерам Українського Народного Руху України Юрію Костенку, Партії зелених України Віталію Кононову, "Трудова Україна" Сергію Тигипку і Народно-демократичної партії України Валерію Пустовойтенку, однак повністю не довіряють їм відповідно 18%, 20%, 24% і 27%.
XS
SM
MD
LG