Доступність посилання

ТОП новини

Літак Ту-154, який 4 жовтня зазнав катастрофи над Чорним морем, був збитий зенітною ракетою


Літак Ту-154, який 4 жовтня зазнав катастрофи над Чорним морем, був збитий зенітною ракетою

Про це сьогодні в Сочі повідомив керівник державної комісії з розстеження причин трагедії секретар Ради безпеки Росії Володимир Рушайло.

Його український колега Євген Марчук вИзнав, що літак могла випадково збити ракета, випущена під час навчань сил ППО України.

За словами Марчука, кінцеві висновки про причини трагедії буде зроблено після завершення додаткових обстежень виявлених у Чорному морі фрагментів літака і ракети.

Посольство Ізраїлю в Україні коментуватиме офіційну позицію своєї країни щодо ситуації довкола катастрофи ТУ-154 лише після того, як українська влада зробить з цього приводу офіційну заяву.

Як зазначили у посольстві, сьогоднішня заява секретаря РНБОУ Євгена Марчука зроблена за попередніми висновками. Коментувати події посольство Ізраїлю буде лише після того, як "будуть розставлені усі крапки над "і", буде остаточний офіційний звіт і відповідні офіційні заяви української влади.

Президент України Кучма сьогодні розпорядився про створення української міжвідомчої комісії, яка паралельно до російського слідства вичатиме причини інциденту.

Вчора в Чернівцях Кучма повідомив, що відмовився прийняти прохання про відставку від міністра обороин Олександра Кузьмука, наголосивши, що очікує остаточних резульатів розслідування.
XS
SM
MD
LG