Доступність посилання

ТОП новини

У Миколаєві проведено семінар “Організація виборчої кампанії. Підготовка кандидата”. Ініціатором його став Міжнародний республіканський інститут


У Миколаєві проведено семінар “Організація виборчої кампанії. Підготовка кандидата”. Ініціатором його став Міжнародний республіканський інститут

Миколаїв, 16 жовтня 2001 - Семінар у Миколаєві зібрав представників не лише громадських організацій, але і політичних партій - Народний Рух України, Український Народний Рух, Партія Реформи і порядок, Соціалістична партія України та СДПУ \о\.

З темою “Політична ситуація напередодні вборів: рейтинги політичних партій та блоків” присутніх ознайомила Голова Всеукраїнського об”єднання жінок-республіканок Лідія Кононко.Далі слово мали Голова Черкаської міської асоціації лікарів Любов Майборода, доктор соціології Віктор Степаненко та інші.

Чимало часу у виступах на семінарі було присвячено проблемам залучення саме активних жінок до майбутньої виборчої кампанії. Така була і одна з запропонованих для обговорення тем – “Морально-Психологічна та організаційна підготовка жінки кандидата”.

Серед учасників семінару Міжнародного республіканського інституту був і Голова миколаївської крайової організації Народного Руху України Юрій Діденко. На його думку, захід республіканців був вдалим.

“Учасники семінару були зацікавлені в плідній роботі. Всі залишилися задоволеними. Це можна було почути у численних подяках учасників семінару.

Хотів би наголосити на тому, що було проведено телетренінг. Багато учасників семінару були з районів Миколаївської області і такі тренінги для них є недоступними”.

За словами Юрія Діденка, фахівці Міжнародного республіканського інституту планують надалі звернути особливу увагу саме на роботу з виборцями у сільській місцевості на Південних теренах України.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG