Доступність посилання

ТОП новини

У студії Радіо Свобода Юлія Тимошенко і Віктор Ющенко. Частина Сьома. Фінал


У студії Радіо Свобода Юлія Тимошенко і Віктор Ющенко. Частина Сьома. Фінал

Ірина Халупа: Пане Ющенко, я Вам дам ще жорстокіше запитання. Дуже багато людей покладають на Вас великі-великі надії, Ви є надзвичайно популярною особою. Хоча Ви вже не є в уряді, Ваш рейтинг завжди залишається високим. Люди Вас люблять, люди Вам довіряють і люди покладають на Вас свої надії. У політичному середовищі кожен від Вас щось вичікує. Якось на Вас розраховують, щось від Вас хочуть. Чи Ви відчуваєте весь цей тягар на собі та чи Вам не важко?

Віктор Ющенко: Повірте, мені дуже важко… І, я сказав би, можливо гнітить не те, що дуже важко, а дуже багато болей, дуже багато таких жал заганяється тобі в груди по речах або від того, від кого ти хотів мати підтримку, а її не отримуєш, або навпаки – від тих сил, які могли стати твоїм партнером і вони не стають такими. І не від того, що вони мають іншу позицію, а від того, що обставини не дають такої позицїї зайняти. Від цього болить. Не болить від того, що ми розуміємо, що в українській політиці, якщо ти хочеш мати ефективний політичний проект ти повинен бути відданий цьому проекту, абсолютно щирим і абсолютно довірливим. Від цього не болить, тому, що це той принцип, з яким йдуть не тільки я, але і більшість здорових сил, які дбають про український вибір.

Марина Пирожук: Пане Ющенко, пам’ятайте, що від Вас великі очікування ще чекає сам народ. Пані Тимошенко ще бажає дотати щось, будь-ласка.

Юлія Тимошенко: Я хочу тільки одне сказати, як би там не розкладалися політичні сили, але ж в Парламенті будуть сперечатися дві сили – це команда президента, яка чітко йде певними політичними силами СДПУ /о/, Регіони України, ТУНДРА чи ЗА ЄДУ, Трудова Україна і всі інші – Яблуко, зелені, Жінки України за майбутнє. Це все буде потужній президентський блок. І мова йде про те – зможемо чи не зможемо ми привести до Парламенту іншу більшість.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG