Доступність посилання

ТОП новини

«Демократична дія» провела з’їзд в Одесі


«Демократична дія» провела з’їзд в Одесі

Одеса, 29 січня 2002 – В Одесі проведено другий етап з’їзду всеукраїнської громадсько-політичної організації “Демократична дія”. У ньому брали участь представники 19 областей України.

Громадсько-політична організація “Демократична дія” об’єднує представників інтелігенції з різних регіонів України. Мета в них єдина: розбудова демократичної української держави.

На другому етапі з’їзду були присутні не лише безпартійні делегати, але й активісти обласних організацій Соцпартії, НРУ, Демпартії, партії “Батьківщина”, “Собору” та інших.

На з’їзді учасникам заходу не давали вказівок, який із нинішніх передвиборчих блоків підтримувати на найближчих виборах. Симпатії присутніх, щоправда, були між блоком Віктора Ющенка “Наша Україна” та “Блоком Юлії Тимошенко”.

На з’їзді було ще раз підтверджено, що “Демократична дія” є організацією, яка відстоюватиме позиції демократії і всі патріотичні реформаторські сили.

Кого саме підтримати – буде вирішувати кожна обласна організація самостійно.

Голова всеукраїнської громадсько-політичної організації “Демократична дія” Євген Якимович щодо передвиборчої ситуації в Одесі сказав:

“Наскільки я обізнаний, влада підготувалася і вона розраховує, я перепрошую на слові, цинічно посміятися над громадськістю. Наше завдання полягає саме у тому, щоб максимально цьому запобігти. Влада в Одесі не має стосунку до суспільства, адже вона ігнорує інтереси людей. Тому ми не розглядаємо владу як партнера”.

Учасники другого етапу з’їзду організації “Демократична дія” звернулися до громадян України з закликом підтримати на наступних виборах тих людей, які будуть реально розбудовувати Україну як незалежну державу.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG