Доступність посилання

ТОП новини

Олександр Турчинов: “Ми не хочемо спекулювати на цій аварії. Але надто багато випадковостей трапляється в Україні”


Олександр Турчинов: “Ми не хочемо спекулювати на цій аварії. Але надто багато випадковостей трапляється в Україні”

Заступник лідера партії “Батьківщина” Олександр Турчинов, коментуючи для Радіо Свобода заяви міліції про те, що саме водій Юлії Тимошенко винен у дорожньо-транспортній пригоді, заявив:

Ви знаєте, у нас влада завжди має конкретне замовлення і завжди дає ті коментарі, які від неї хоче почути адміністрація президента. І надто багато у нас випадковостей. І так трапляється, що в ці випадковості потрапляють відомі політичні діячі.

Тому ми не хотіли б спекулювати на цій аварії. Тим більше, що наш лідер перебуває у дуже важкому стані. Але ж ми не можемо виключати і те, що ця аварія була не випадковою. По тому, як ми зібрали інформацію, як відбувалися ці події, ми поки що не можемо робити висновки. Але ж ми мобілізували наших фахівців, які також будуть досліджувати це питання.

Для нас зараз головне, щоб якомога швидше вийшла з лікарні Юлія Тимошенко. Поки що, на жаль, нічого втішного нема. У неї струс мозку, поранення грудної клітини. Тобто її врятувало лише те, що машина, у якій вона їхала, була броньованою. Оскільки удар цієї перевантаженої машини, цих “Жигулів” (а вона була повна якимось ящиками і йшла на повній швидкості) прийшовся якраз у те місце, де сиділа Юлія Тимошенко. Я ще раз повторюю, що врятувало ситуацію лише те, що спрацювали захисні подушки, і те, що машина броньована.
XS
SM
MD
LG