Доступність посилання

ТОП новини

Влада Миколаївщини досить своєрідно “готується” до запланованого на 16 – 17 лютого візиту до цього регіону голови блоку “Наша Україна” Віктора Ющенка


Влада Миколаївщини досить своєрідно “готується” до запланованого на 16 – 17 лютого візиту до цього регіону голови блоку “Наша Україна” Віктора Ющенка

Миколаїв, 13 лютого 2002 - Йому готують повну інформаційну блокаду та перешкоди під час зустрічей з виборцями...

За словами голови миколаївської крайової організації Народного Руху України Юрія Діденка, “запланований візит Віктора Ющенка викликав паніку у владних структурах, і як у старі, добрі часи вирішено нікого нікуди не пускати”.

Приміром, уже стало відомо про відмову у наданні залу для зустрічей Віктора Ющенка з виборцями у райцентрі Вознесенськ. І це, незважаючи на попередню домовленість. Але нібито плани терміново змінилися. Тепер там будуть збиратися представники харчоблоку на підтримку об’єднання “За єдину Україну”.

Офіційно відмовлено так само у наданні Ющенку прямого ефіру на державних засобах масової інформації – на радіо та телеканалі “Миколаїв”. Навіть пропозиція надати ефір Віктору Ющенку за рахунок інших кандидатів від блоку “Наша Україна” не допомогла. Керівники згаданих мас-медіа заявили, що “все розписано і змінити це неможливо...”

Юрій Діденко розповідає далі:

“Відмова ця нікого не здивувала. Особливо, якщо пригадати припинення на радіо “Миколаїв” ретрансляції програм української служби радіостанції “Свобода” “за технічними причинами”. Минуло багато часу, а ретрансляцію ніхто відновлювати не має наміру.

На Миколаївщині, особливо з наближенням виборів, посилилася цензура у засобах масової інформації. Тиск на опозицію посилюється”.

У крайовій організації НРУ в Миколаєві переконані, що згадані перешкоди спрацюють проти влади, і 31 березня вона одержить дуже небажаний для неї результат.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG