Доступність посилання

ТОП новини

У рамках свого передвиборчого турне по чотирьомстам містам України цими днями на Донеччині працювали лідери блоку “Команда озимого покоління”, або коротко - “КОП”у


У рамках свого передвиборчого турне по чотирьомстам містам України цими днями на Донеччині працювали лідери блоку “Команда озимого покоління”, або коротко - “КОП”у

Донецьк, 18 лютого 2002 - За їхніми словами, в усій Україні вони не бачили стільки плакатів на підтримку блоку “За єдину Україну”, як у Донецькій області.

Лідери “КОП”у планують отримати мінімум 4-6% голосів виборців. Розрахунок ведеться на 8 мільйонів представників українського середнього класу, чи, як вони його назвали, “озимого класу”. У Донецьку блок “ Команда озимого покоління” не сподівається отримати багато голосів виборців, бо, за словами представника блоку Інни Богословської, “тут дуже відчутна робота адміністративного ресурсу”.

“Ми у вас у місті перебуваємо півдня, і більшої кількості плакатів “За єдУ”, ніж тут, не бачили в усій Україні”, - підкреслила пані Богословська.

На запитання, чи не пізно вони почали свою кампанію, лідер блоку “Команда озимого покоління” Валерій Хорошковський заявив, що рано.

Він зазначив:

“Чим пізніше ухвалюється рішення, тим менше ударів йому завдають. А питання донесення інформації - лише питання ресурсу. Вже сьогодні з “КОП”ом ухвалили контракти про співпрацю телеканали СТБ, ICTV, “Новий канал”. Триває процес переговорів з іншими каналами.”

Член “КОП”у Вадим Гуржос висловив загальну для команди думку, що, в разі їхньої поразки на цих виборах, держава буде відкинута назад у розвитку на 8-12 років.

Вадим Гуржос пояснив таку точку зору:

“Не менш, ніж через три роки будуть вибори нового президента. Він, отримавши владу, обов’язково скористається можливістю бути переобраним ще на один термін. Якщо ми не будемо впливати на ці процеси, якщо ми не будемо їхніми учасниками, ми будемо відкинуті назад на 8-12 років. Коли ми кажемо “ми”, ми маємо на увазі наше покоління”.

Валерій Хорошковський заявив, що Україна може бути конкурентоспроможною країною у найближчий час лише в тому випадку, якщо її наступний президент буде на покоління, тобто на 10 років, молодшим від Путіна.

На думку Інни Богословської, конфігурація в парламенті наступного скликання буде такою, що жодна політична сила не матиме більшості. І тоді “озимим”, граючи на компромісах, можна буде невеликою кількістю голосів стати ,фактично, “золотою акцією” в парламенті.

За три дні кандидати “КОП”у провели зустрічі з виборцями у 10 містах та районах Донеччини.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG