Доступність посилання

ТОП новини

Передвиборчий “подарунок” одеського міського голови


Передвиборчий “подарунок” одеського міського голови

Одеса, 20 лютого 2002 - Нині вже 13 осіб зареєстровані Одеською міською виборчою комісією кандидатами на посаду міського голови. Про це повідомив голова комісії Анатолій Коломійченко

Свідоцтва про реєстрацію вже видані всім бажаючим.

Тим часом, нинішній міський голова Руслан Боделан в інтерв’ю місцевим журналістам заявив, що не братиме участь у виборчій кампанії так як це роблять його конкуренти. За його словами, на території міста не буде жодного його рекламного плакату чи телевізійного оголошення. “Якщо одесити і побачать Руслана Боделана на телебаченні то виключно під час виконання ним обов’язків міського голови”.

Мер запропонував розділити між іншими кандидатами той час, який наданий йому за Законом для проведення передвиборчої кампанії у засобах масової інформації.

У міському штабі блоку Віктора Ющенка “Наша Україна” таку заяву Руслана Боделана назвали негідним передвиборчим кроком.

За словами голови штабу Володимира Курінного, за час правління нинішнього міського голови – в Одесі не залишилось практично жодного незалежного засобу масової інформації.

“Роблячи таку заяву пан Боделан нічим не ризикував, бо розуміє, що його конкуренти є у повній інформаційній блокаді, а Він буде застосовувати сумно відомий адмінресурс. Подібні ж заяви є ні чим іншим як лицемірством” – зазначив Володимир Курінний.

Депутат міської Ради Наталка Чайчук так само висловила подив з приводу заяви міського голови Руслана Боделана.

“Людина, яка робить такі заяви дуже добре розуміє, що претендент і діючий голова є у різних умовах. Людина, яка діє, його робота пов’язана з тим що Він весь час на екрані.

Реклама, яку Він зніматиме, є маленьким додатком до того що Він весь час на екрані.

Таким чином я гадаю, що людина порядна не наполягала б навіть на тій рекламі....”

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG