Доступність посилання

ТОП новини

Всеукраїнська партія трудящих заявляє про замовний характер вбивства кандидата №6 у виборчому списку партії Володимира Євстратова


Всеукраїнська партія трудящих заявляє про замовний характер вбивства кандидата №6 у виборчому списку партії Володимира Євстратова

Про це повідомив сьогодні на прес-конференції Валерій Лапікура - кандидат у народні депутати №5 у списку ВПТ.

Він повідомив, що, за попередніми даними, В.Євстратова вбили в Івано-Франківську 20 лютого о 20.30 біля ресторану «Баварія». В.Лапікура оприлюднив заяву партії, в якій стверджується, що «певні характерні деталі - неподалік від тіла вбивця кинув два пістолети, шкіряну куртку і рукавички - вказують на професійний почерк, тобто замовлене вбивство».

«Вчорашня трагедія змушує нас під іншим кутом зору оцінити ще одну загибель», - мовиться в заяві. ВПТ повідомляє, що у неділю, 17 лютого, по дорозі між Черкасами і Києвом в автомобільній катастрофі (лобове зіткнення) загинув директор Черкаської недержавної телестудії «УТС-Центр» Валентин Селезень. Як мовиться в заяві, решта членів операторської групи перебуває в реанімації у тяжкому стані.

В.Лапікура повідомив, що В.Селезень та його колеги їхали до Києва, щоб відзняти 10-хвилинний відеофільм про лідера ВПТ Мирослава Якібчука, який балотується у народні депутати в 198 мажоритарному окрузі на Черкащині.
XS
SM
MD
LG