Доступність посилання

ТОП новини

Микола Вересень: «Те, що відбувається в Одесі у останні роки – пригнічує...»


Микола Вересень: «Те, що відбувається в Одесі у останні роки – пригнічує...»

Одеса, 26 лютого 2002 - Микола Вересень, який входить нині до передвиборчого списку блоку “Озимі покоління” , став звичним для Одеси гостем. Він досить часто є учасником багатьох семінарів журналістів, які відбуваються у причорноморському місті.

Але, останній візит Миколи Вересня до Одеси був пов’язаний саме з виборами.

За словами Миколи Вересня, “напередодні виборів 2002 року в Україні відчувається менше популізму. Люди все розуміють. Більш того, виборчі починають розуміти, що в країні необхідно створити умови для нормального розвитку тих хто бажає чесно працювати і заробляти. Слова “бізнес” та “справа” вже не лякають більшість українців, а стають нормою. Є очікування змін на краще.

Відвідавши останнім часом сім регіонів України я можу стверджувати, що принаймні там прагнуть до змін. До цього прагне ціла Україна. І радію з того”.

Микола Вересень поділився і своїми враженнями щодо проведення виборчої кампанії і чи є вона такою, що триває у рівних умовах?

“Я можу сказати, що рівних умов ля всіх в Україні сьогодні немає. Вони “рівніші” ніж на попередніх виборах, але рівних немає. І я не очікую рівності.

Я сподіваюсь на те, що вибори все таки будуть іншими на відміну від попередніх.

Але, сказати про те, що буде абсолютно рівний доступ до засобів масової інформації...

Ну, Ви самі бачите що відбувається на телебаченні.

З іншого, боку, про Одесу мені говорити дуже важко.

По перше, я дуже люблю Одесу. По друге, беручи до уваги , які жахливі події відбуваються тут у останні роки я боюся про щось говорити.

Це чудова земля, яка заслуговує кращого життя і нормального розвитку.

Життя міста за останні кілька років мене просто пригнічує...”

Микола Вересень під час перебування в Одесі мав зустрічі з виборцями міста, спілкувався з працівниками регіональних засобів масової інформації.

25 лютого Він мав зустріч і з кандидатом на посаду Одеського міського голови Едуардом Гурвіцем. На цій зустрічі мова йшла про передвиборчу ситуацію у причорноморському місті та про плани команди Едуарда Гурвіца, у разі перемоги на виборах у березні 2002 року.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG