Доступність посилання

ТОП новини

Виборчий блок “Демократична партія України – партія “Демократичний союз” виступають за єдину Україну


Виборчий блок “Демократична партія України – партія “Демократичний союз” виступають за єдину Україну

Київ, 27 лютого 2002 - Таку заяву зробив у Донецьку один з лідерів блоку Іван Білас.

“Усі політичні партії ратують за демократію. І настільки захопились цим словом, що за десять років ми цей термін деформували. Абсолютно викривили його зміст, і самі того не помітили, як потроху перейшли до принципів авторитаризму, які видаємо за демократичні”. Так охарактеризував стан демократії в Україні гетьман українського козацтва Іван Білас ,який іде третім номером у списку блоку “Демократична партія України – партія Демократичний Союз”. 26 лютого він відвідав Донецьк і кілька міст на Сході області разом з головою спостережної ради компанії “Автокраз” Володимиром Севернюком.

На зустрічі з виборцями в Донецьку Іван Білас та Володимир Севернюк проголошували майже крамольні для місцевого чиновного вуха речі. Зокрема, генерал Білас наголосив, що він і його блок виступають за єдину Україну. Але єдину ,як держава, не для певного угруповання, а для всіх.

У тому, що Леонід Кучма може очолити партію, створену на базі “ За єдУ”, керівництво блоку нічого поганого не бачить. Але лише в тому випадку, якщо на цей час він буде екс-президентом. Пан Білас зазначив: “Закінчується другий термін його перебування на посаді президента, і Конституція не дозволяє третій раз балотуватись. То чому б йому не очолити одну з партій, якщо він, звичайно, захоче.”

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG