Доступність посилання

ТОП новини

Кандидат влади на Миколаївщині провалився крізь землю... І не лише про це


Кандидат влади на Миколаївщині провалився крізь землю... І не лише про це

Одеса, 6 березня 2002 - На Миколаївщині активно триває передвиборча кампанія. Щоправда, доходить не лише до курйозів, але і до відвертих зловживань…

Виборчі перегони набирають обертів, кандидати різними шляхами намагаються загітувати виборця на свій бік. В хід ідуть найрізноманітніші засоби агітації, включаючи роздачу подарунків. Крупи, олії, цукру та інше. Кандидат до Верховної Ради Анатолій Козловський, підтриманий владою, вирішив долучити до цієї “святої” справи віруючих громадян с. Аннівка Братського району. Скромність не завжди прикрашає, а для досягнення мети, як виявляється, всі засоби добрі, особливо коли це стосується мандату до Верховної Ради України. Для вручення позолоченої чаші до церкви села було зібрано близько 100 прихожан. Не залишились осторонь і представники районної влади хоча раніше в любові до церкви та релігії помічені вони не були. Під час промови кандидатом на мандат підлога церкви не витримала такого навантаження учасників блоку “За ЄдУ” і провалилась разом з учасниками урочистого дійства.

Як кажуть у районі, підлога церкви не витримала такої кількості грішників водночас і провалилась, а чаша, мабуть, від нечестивого була.

Тим часом, Триває розпочата недоброзичливцями бігбордова війна в Миколаєві. За минулі кілька днів було пошкоджено близько 10 бігбордів блоку Віктора Ющенка “Наша Україна” “Не словом, а ділом”. Їх шматують, рубають, ламають і пишуть непристойні слова, палять. З початку агітаційної кампанії жодного зловмисника не знайдено, хоча більшість бігбордів розміщені на висоті 2 і більше метра і без спеціальних засобів їх пошкодити важко.

І останнє. Перебіг виборчого процесу розглянули члени Ради Миколаївської обласної (крайової) організації Народного Руху України. В зв’язку із завершенням реєстрації кандидатів вибори вступили в нову фазу активної агітаційної кампанії. У виступі Юрій Діденко, голова обласної організації, зупинився на проблемах, пов’язаних з проведенням агітації. Використовуючи адмінресурс, влада практично заблокувала ведення виборчої кампанії у рівних умовах. В деяких районах виникали чисельні проблеми з роботою громадських приймалень В.Ющенка вІн також наголосив на необхідності залучення прихильників Руху проведення агітаційної кампанії та розбудови партійних структур.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG