Доступність посилання

ТОП новини

Володимир Чайка: “Такої брудної кампанії у Миколаєві я ще не бачив”


Володимир Чайка: “Такої брудної кампанії у Миколаєві я ще не бачив”

Одеса, 22 березня 2002 - Міський голова Миколаєва Володимир Чайка мав зустріч з журналістами. Він розповів про різноманітні брудні методи, які використовують у виборчій кампанії його суперники. За допомогою працівників мас-медіа Він оприлюднив Заяву.

Володимир Чайка, якого підтримують на виборчих перегонів і представники кількох партій національно-демократичного спрямування, є серед найбільш ймовірних переможців у боротьбі за посаду міського голови Миколаєва. Але, турбує його не це.

На його думку, “найбільш брудної кампанії Миколаїв ще не бачив. І це не тому, що робота мерії піддається критиці. За словами пана Чайки, у міській Раді такі зауваження було б прийнято і розглянуто. Занепокоєння викликає той факт, що виборчі штаби деяких кандидатів на посаду міського голови започаткували брудну кампанію.

Нині у Миколаєві, багатотисячним накладом, поширюються газети які не мають редакторів та адрес редакцій. Вони поширюються безкоштовно як і численні листівки.

Занепокоєння висловлені Володимиром Чайкою підтримав і депутат Миколаївської міської Ради Юрій Іцковський. Такої брудної кампанії Він ще не бачив, хоча у політиці вже 10 років.

" -Це брудна агітація, недозволені методи телефонної агітації. Справа дійшла до того, що анонімні касети, без відповідного авторства, показують на кабельних телеканалах.

Неможливо знайти, хто їхній замовник. Багато листівок і навіть газет без реєстрації і вихідних даних. Їх наклад – 100 – 200 тисяч.

Паплюжать мера такими засобами, які взагалі недозволені у цивілізованому суспільстві”.

Юрій Іцковський висловив подив, що міліція ще не покарала жодного ініціатора виборчих брудних технологій.

І ще не все.

Як стало відомо, у райцентрі Очаків, Миколаївської області невідомі дотепер злочинці підпалили двері до квартири довіреної особи кандидата на посаду міського голови Анатолія Карпенка - Віктора Бочарова. На думку представників штабу Карпенка – таким чином Бочарову помстилися за його численні публікації у районних газетах.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG