Доступність посилання

ТОП новини

Народні депутати України Тарас Стецьків та Тарас Чорновіл: «Ми дамо цьому ICTV шанс»


Народні депутати України Тарас Стецьків та Тарас Чорновіл: «Ми дамо цьому ICTV шанс»

Народні депутати України Тарас Стецьків та Тарас Чорновіл заявляють, що подать до суду позов не лише на канал ICTV за поширення свідомо неправдивої інформації, викладеної у документальному фільмі “ПіаР”, а й на безпосередніх виробників цієї стрічки. Принаймні, можливість судового позову на американських авторів нині українські парламентарі розглядають із своїми адвокатами.

Найголовніша претензія ініціаторів позову – поширення недостовірної інформації про використання Віктором Ющенком та опозицією “касетного скандалу” як піарівського ходу й фінансування дій опозиції Заходом.

Народні депутати Стецьків та Чорновіл не хвилюються з приводу того, що, спростовуючи інформацію про “західне” походження фінансування української опозиції, постане питання реального джерела фінансування. Головне, що воно є внутрішньо українським.

Тарас Стецьків дав такий коментар Радіо Свобода:

“Що стосується каналу ICTV, то ми дамо цьому каналу шанс. Ми спочатку звернемося до нього з вимогою надати нам такий самий ефірний час і о тій же годині для прямого ефіру і для спростування вищенаведеної інформації. Звичайно, ми вимагатимемо розмови із Дмитром Кисельовим. А якщо ICTV надасть нам таку можливість, то ми передумаємо і не подаватимемо позову до суду на телеканал, а розбиратимемося лише з виробниками.

Крім усього іншого, ми маємо намір звернутися і до ЦВК з проханням розібратися з цими фактами і дати їм оцінку у межах компетенції ЦВК. Нам украй важливо, щоб нас не звинувачували у тому, що українська опозиція працювала на гроші Заходу. А телеканал ICTV це робить. А ми хочемо розвінчати цю брехню і показати – чиє це замовлення”.
XS
SM
MD
LG