Доступність посилання

ТОП новини

Економічні Новини


Економічні Новини

ГРОШІ, ЗАГАЛОМ, ЗАРОБЛЯЮТЬСЯ НА СХОДІ УКРАЇНИ, А ДІЛЯТЬ БЮДЖЕТ ПРЕДСТАВНИКИ ЗАХІДНИХ РЕГІОНІВ УКРАЇНИ

Про це заявив глава Донецької обласної державної адміністрації Віктор ЯНУКОВИЧ.

За словами губернатора, "коли йдеться про витратну частину, тобто загальновизнані принципи: якщо техногенне, екологічне навантаження більше на Сході України, - природно, тут повинне бути і більше відрахування на охорону здоров'я й маса інших питань".

ПРЕДСТАВНИКИ ДОНЕЦЬКОГО ПИВЗАВОДУ "САРМАТ" НАМАГАЮТЬСЯ НЕЗАКОННО СКУПОВУВАТИ АКЦІЇ ЗАТ "ОБОЛОНЬ", ПОВІДОМИВ ПОЧЕСНИЙ ПРЕЗИДЕНТ ЗАТ "ОБОЛОНЬ" ОЛЕКСАНДР СЛОБОДЯН

За його словами, відповідно до чинних законів і нормативних актів щодо ЗАТ "Оболонь" акціонери не мають права продавати акції за межі закритого товариства. Їх можна продати лише іншим акціонерам або безпосередньо товариству.

Як сказав О.СЛОБОДЯН, керівництво "Оболоні" збирається оскаржити дії представників "Сармату" у суді. За його словами, ця проблем не позначилась на виробничих показниках підприємства, яке за перший квартал цього року збільшило виробництво продукції на 15,3% порівняно з аналогічним періодом минулого року.

У БЕРЕЗНІ ДЕФЛЯЦІЯ В УКРАЇНІ СТАНОВИЛА 0,7%, З ПОЧАТКУ РОКУ - 1,1%, ПОВІДОМИВ УНІАН ПОМІЧНИК ВІЦЕ-ПРЕМ'ЄР-МІНІСТРА УКРАЇНИ ВАСИЛЯ РОГОВОГО СЕРГІЙ САМОЙЛЕНКО

За його інформацією, у березні в Україні на 0,8% зменшилися закупівельні оптові ціни на товари, із початку року - на 0,5%. Крім того, у березні на 1% зменшилися ціни на продовольчу групу товарів, з початку року - на 1,6%, а також на непродовольчі товари: у березні - на 0,2%, із початку року - на 0,1%.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG