Доступність посилання

ТОП новини

У Миколаєві в радіоефір не допускають не лише Радіо Свобода, але і мера Чайку…


У Миколаєві в радіоефір не допускають не лише Радіо Свобода, але і мера Чайку…

Одеса, 17 квітня 2002 – У Миколаєві міським головою, як відомо, став Володимир Чайка. І це незважаючи на адміністративний ресурс, ужитий проти нього. Обласна гілка влади і нині не виявляє до нього палкої любові, не допускає на підконтрольні їй засоби масової інформації, серед яких є і Радіо Миколаїв.

Понад рік на Радіо Миколаїв не можуть ліквідувати “технічні проблеми”, які не дозволяють продовжити ретрансляцію програм і новин української служби Радіо Свобода.

Але своєрідною персоною “нон ґрата” для підконтрольних обласній влада мас-медіа став і міський голова Миколаєва Володимир Чайка. Він переміг 31 березня, незважаючи на різноманітні перешкоди з боку чиновників.

Пан Чайка вважає, що ініціатори запровадження адмінресурсу 31 березня 2002 року на виборах до міської Ради одержали нищівну поразку.

“У мене, повірте, немає на душі образи за те, що було. Це вже історія і політика. Але в мене є і деякі питання до тих політиків, які стояли тоді на рівні адміністративного ресурсу і програли у всіх напрямках. Отож, я тепер і кажу: чому немає жодного начальника обласного управління депутатами міської Ради? Що, не вистачило ресурсу? Та ресурсу було скільки завгодно…” – каже Володимир Чайка.

Він переконаний, що в першу чергу сконцентрує свою увагу на створенні умов для встановлення спокою в місті. Вже нині зроблено конкретні кроки на шляху єднання зусиль усіх миколаївців. Саме це дозволить продовжити реалізацію планів поліпшення соціально-економічного становища міста, вважає міський голова Володимир Чайка.

“Треба дати людям більше свободи. Я можу Вам сказати, що до міськради нині прийшло більше людей не з тих структур, які користуються бюджетом, а з підприємців та керівників, які наповнюють бюджет. Це мене теж заспокоює…”

Роботи для міського голови Миколаєва є справді багато. Приміром, в обласному центрі зникла гаряча вода. Це сталося одразу після виборів. До речі, така сама картина і в Одесі.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG