Доступність посилання

ТОП новини

УРП “СОБОР” про вибори в Одесі


УРП “СОБОР” про вибори в Одесі

Одеса, 6 травня 2002 - Обласна організація Української республіканської партії “Собор” висловила своє ставлення до результатів виборів в Одесі. На думку її керівництва, нічого доброго мешканцям причорноморського міста очікувати не слід. Перемога Руслана Боделана стала можливою лише завдяки фальсифікаціям та пасивності більшості виборців.

За словами виконуючого обов'язки Голови Одеської обласної організації Української республіканської партії “Собор” Юрія Чорного, “результати виборів міського голови Одеси позитивно оцінювати не має жодних підстав. Ситуація у причорноморському місті, щоправда, не стала винятком, адже мала місце повальна фальсифікація виборів народних депутатів України у одномандатних округах.

Цей процес було започатковано Президентом України Леонідом Кучмою та очолюваною ним адміністрацією”.

Що стосується майбутнього мешканців Одеси, на думку активістів УРП “Собор”, чекати їм щось кращого не слід. “Попередні чотири роки правління Руслана Боделана вже довели, що Він є компартійним функціонером і притримується лише розподільчої системи управління, тобто, “забрати й розділити”...

Юрій Чорний дивиться з песимізмом і у наступні чотири роки.

“Одеситам можна лише поспівчувати. Те, що вибори сфальсифіковані на користь Руслана Боделана говорить один факт – вийдіть на вулицю й опитайте сто чоловік. Навряд чи знайдете одного чи двох прихильників нинішнього мера.

Одесити пасивно провели вибори і будуть за це розплачуватись...

Для досягнення своєї мети слід відстоювати свої інтереси. Мешканці Одеси, нажаль, не продемонстрували свого бажання відстоювати власні інтереси...”

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG