Доступність посилання

ТОП новини

ЛІДЕР СОЦІАЛІСТИЧНОЇ ПАРТІЇ УКРАЇНИ ОЛЕКСАНДР МОРОЗ ПРИПУСКАЄ, ЩО НОВИЙ ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПРОКУРОР МІГ ОТРИМАТИ ЗАВДАННЯ “ПОХОВАТИ” СПРАВУ ГОНГАДЗЕ


ЛІДЕР СОЦІАЛІСТИЧНОЇ ПАРТІЇ УКРАЇНИ ОЛЕКСАНДР МОРОЗ ПРИПУСКАЄ, ЩО НОВИЙ ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПРОКУРОР МІГ ОТРИМАТИ ЗАВДАННЯ “ПОХОВАТИ” СПРАВУ ГОНГАДЗЕ

Мати зниклого журналіста Георгія Гонгадзе Леся наполягає на залученні у новому розслідуванні справи її сина, ініційованому новим Генеральним прокурором Святославом Пискуном, президента Міжнародної організації “Репортери без кордонів” Робера Менара.

Лідер Соціалістичної партії України Олександр Мороз заявив, що поки він не може дати правової оцінки діям нового Генпрокурора, оскільки “ззовні його дії виглядають пристойно”.

Коментуючи перші розпорядження Святослава Піскуна, в інтерв’ю Радіо Свобода Олександр Мороз зазначив:

Мова йде про намір Піскуна завершити розслідування справи Гонгадзе, передати його до суду. Якщо це його особиста ініціатива, що виходить з його функціональних обов’язків і він забезпечить реалізацію цієї ініціативи, правовим шляхом, так, як це передбачено законом, то ми б тільки вітали такі намагання.

Однак у мене є сумніви – чи не отримав Піскун завдання відповідним чином, щоб закрити, хоч би формально поховати цю справу, яка турбує людей і вже 2 роки викликає безліч запитань. Оскільки йдеться в кінці кінців про навмисне зволікання розслідування замовної карної справи до якої причетний і президент України, і його високе оточення.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG