Доступність посилання

ТОП новини

Ющенко запросив Симоненка, Тимошенко, Мороза, Омельченка, Плюща й Гавриша до організаційного комітету Форуму демократичних сил


Ющенко запросив Симоненка, Тимошенко, Мороза, Омельченка, Плюща й Гавриша до організаційного комітету Форуму демократичних сил

Лідер «Нашої України» Віктор ЮЩЕНКО підписав особисті запрошення на ім'я лідера комуністів Петра СИМОНЕНКА, лідера БЮТ Юлії ТИМОШЕНКО, лідера соціалістів Олександра МОРОЗА, Київського міського голови, голови партії «Єдність» Олександра ОМЕЛЬЧЕНКА, народних депутатів Івана ПЛЮЩА й Степана ГАВРИША, в яких він запросив їх увійти до організаційного комітету Форуму демократичних сил. Про це повідомила прес-служба «Нашої України».

Віктор ЮЩЕНКО наголосив на авторитетності цих осіб в українській політиці та багатий досвід публічної діяльності. "Як лідер політичної сили, що отримала голоси чверті виборців України, я не можу залишатись осторонь цього заходу і візьму найактивнішу участь у його підготовці та проведенні", - зазначив пан ЮЩЕНКО у листах до лідерів.

Форум демократичних сил планується провести 14-15 вересня у Києві. "Наша Україна" запрошує до діалогу представників влади, лідерів політичних партій, громадських організацій та журналістів, повідомили у прес-службі.
XS
SM
MD
LG