Доступність посилання

ТОП новини

Тисячі правоохоронців можуть зініціювати заворушення під час акцій протесту опозиції


Тисячі правоохоронців можуть зініціювати заворушення під час акцій протесту опозиції

Лідери опозиції ТИМОШЕНКО, МОРОЗ та СИМОНЕНКО застерігають, що з 35 тисяч правоохоронців дві третини будуть переодягнені в цивільне і йтимуть в колонах, можуть зініціювати заворушення під час акцій протесту опозиції.

Як передає кореспондент УНІАН, сьогодні на прес-конференції «трійки» лідер КПУ Петро СИМОНЕНКО зауважив, що правоохоронці, які, не виключено, під час акцій протесту йтимуть в колоні з демонстрантами, можуть спровокувати заворушення. П.СИМОНЕНКО попередив, що опозиція попередила своїх представників бути обережними і не відповідати на провокації.

Лідер СПУ Олександр МОРОЗ у свою чергу зазначив, що про наміри влади влаштовувати провокації під час акцій протесту свідчить і заява міністра внутрішніх справ Юрія СМИРНОВА про те, що на акцію можуть вийти психічно хворі.

Він повідомив, що, за інформацією правоохоронних органів, акція також викликала зацікавленість у осіб із числа кримінальних та злочинних елементів, хуліганів та непрацюючих громадян України, які заробляють на життя скоєнням правопорушень).
XS
SM
MD
LG